Versioni compatibili
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Proteine
- 26 g
- Carboidrati
- 12 g
- Grassi
- 29 g
- Grassi saturi
- 6 g
- Fibre
- 28 g
- Sodio
- 1389 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1h
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9u. 10min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Trout mousse
5 min
Hollandaise Sauce
15min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1h 45min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Coconut Prawn Soup
45min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min