Steak tartare
TM31 TM5 TM6

Steak tartare

3.3 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g beef sirloin, cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)
  • 250 g spring onions, cut into halves (approx. 3 stalks)
  • 100 g pickled gherkins, drained
  • 2 eggs, hard-boiled
  • 1 onion, cut into pieces (approx. 150-200 g)
  • 2 sprigs fresh parsley (leaves only)
  • 2 sprigs fresh chervil (leaves only)
  • 4 fresh tarragon leaves
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed
  • 80 g ketchup
  • 1 tbsp Worcestershire sauce (opzionale)
  • 3 tbsp capers
  • 1 tsp fine salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
670 kJ / 160 kcal
Proteine
21.3 g
Carboidrati
5.7 g
Grassi
5.8 g
Fibre
1.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative