Bulghur and lentil soup
TM6 TM5

Bulghur and lentil soup

4.4 (60 valutazioni )

Ingredienti

  • 100 g onion, cut into halves
  • 2 - 3 garlic cloves, to taste
  • 40 g tomato paste
  • 30 g unsalted butter, cut into pieces
  • 200 g dried red lentils
  • 2 tbsp dried mint
  • 30 g rice
  • 20 g bulghur
  • 1 ½ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • ¼ tsp dried chilli flakes, to taste
  • 1470 g water, room temperature
  • 1 lemon, cut into wedges, to serve

Valori nutritivi
per 4 portions
Calorie
4964 kJ / 1186.4 kcal
Proteine
57.4 g
Carboidrati
187.8 g
Grassi
27.7 g
Grassi saturi
16 g
Fibre
29.4 g
Sodio
2991.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative