Dispositivi & Accessori
Spaghetti alla carbonara
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
547.3 mg
Proteine
24.1 g
Calorie
2521.8 kJ /
602.7 kcal
Grassi
28.1 g
Fibre
2.6 g
Grassi saturi
10 g
Carboidrati
61.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Beef Rendang
1h 35min
Spaghetti carbonara
35min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Creamy spinach salmon with couscous
20min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Dairy-free coconut ice cream
Nessuna valutazione
Big Mac Style Wraps
40min
Mango sorbet
2min
Freeform basic bread
1h 35min
Macaroni carbonara
30min