Dispositivi & Accessori
Levercake
Prep. 45min
Totale 1h 50min
8 porties
Ingredienti
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
19 g
Calorie
1362 kJ /
325 kcal
Grassi
23 g
Fibre
1.5 g
Carboidrati
12 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nessuna valutazione
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nessuna valutazione
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nessuna valutazione
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nessuna valutazione
Hartige cashew roomkaas
Nessuna valutazione
Mayonaise zonder ei
10min
Worstmummies
Nessuna valutazione
Maanzaad-mayonaise
Nessuna valutazione
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
Salade van boerenkool en rode kool
Nessuna valutazione
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Mayonaise
5min