Dispositivi & Accessori
Homemade Chicken Stock
Prep. 10min
Totale 50min
6 portions
Ingredienti
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
482.7 mg
Proteine
21.8 g
Calorie
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Grassi
16.9 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
4.5 g
Carboidrati
3.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
O Canada
20 ricette
Canada
Canada
TM Basics - Stocks & Pastes
6 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Basic Chicken Stock
1h 10min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Mirepoix
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Caramelised Onions (200 g)
40min