Dispositivi & Accessori
Beef Rendang
Prep. 10min
Totale 1h 35min
4 portions
Ingredienti
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
ground star anise½ tsp
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
coconut milk500 g
-
turmeric leaves cut in 10 cm length3
-
palm sugar20 g
-
salt1 tsp
-
beef tenderloin cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)800 g
-
fresh salam leaves4
-
fresh kaffir lime leaves7
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
644 mg
Proteine
22 g
Calorie
7823 kJ /
1870 kcal
Grassi
194 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
105 g
Carboidrati
17 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Culinary Heritage
9 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Begedil Daging
30min
Beef Rendang
1h 30min
Beef Rendang
1h 35min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Sambal Sotong
1h 15min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min