Dispositivi & Accessori
Boekweit met champignons
Prep. 5min
Totale 25min
4 porties
Ingredienti
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
448.1 mg
Proteine
14.8 g
Calorie
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Grassi
19.6 g
Fibre
8.7 g
Grassi saturi
6.5 g
Carboidrati
53.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Champignon
11 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nessuna valutazione
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegan jus
40min
Gekruide lamstaart
40min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nessuna valutazione
Rauwe chocolade bietencake
Nessuna valutazione
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Nessuna valutazione
Guacamole
5min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Zalm en venkel risotto
25min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nessuna valutazione