Stuffed Gnocchi
TM6 TM5

Stuffed Gnocchi

4.3 (4 valutazioni )

Ingredienti

Dough

  • 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 35 oz water
  • 17 ½ oz russet potatoes, cut into pieces
  • 11 oz all-purpose flour
  • 1 large egg
  • 1 tsp salt

Filling

  • 2 - 3 garlic cloves
  • 1 - 2 pinches chili powder
  • 1 oz olive oil
  • 3 ½ oz bread crumbs
  • 10 - 12 anchovy fillets, preserved in oil, drained, cut into pieces

Tomato Sauce

  • 3 ½ oz leeks, cut into pieces (1 in.)
  • 1 oz olive oil
  • 17 ½ oz canned chopped tomatoes
  • 1 - 2 pinches sugar
  • 2 tsp salt, plus 1 tbsp to boil gnocchi
  • ½ oz fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
  • 4 ½ oz mozzarella cheese, cubed (¼ in.)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3701 kJ / 884 kcal
Proteine
32 g
Carboidrati
105 g
Grassi
35 g
Grassi saturi
13 g
Fibre
9.1 g
Sodio
2300 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative