Dispositivi & Accessori
Zalmtartaar
Prep. 10min
Totale 10min
6 porties
Ingredienti
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
10 g
Calorie
560 kJ /
134 kcal
Grassi
10 g
Fibre
0.5 g
Carboidrati
1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nessuna valutazione
Bouillabaisse
Nessuna valutazione
Romige aspergesoep
25min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Steak tartaar
30min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Nessuna valutazione
Salmorejo
Nessuna valutazione
Forelmousse
5min