Dispositivi & Accessori
Rode ogen gevulde eieren
Prep. 15min
Totale 40min
12 stuks
Ingredienti
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
141.1 mg
Proteine
2.8 g
Calorie
235.3 kJ /
56.2 kcal
Grassi
4.7 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
0.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Halloween
11 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Sloppy Gold Rush Burgers
Nessuna valutazione
De eerste hap: Rijstpap
Nessuna valutazione
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Vegan kaas dip
40min
Gevulde kroketten
Nessuna valutazione
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Nessuna valutazione
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
Halloween-worstvingers
1h
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Pommes Dauphine
1h 40min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nessuna valutazione
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min