Dispositivi & Accessori
Bloedige hersenspaghetti
Prep. 30min
Totale 13h 30min
8 porties
Ingredienti
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
1644.2 mg
Proteine
31.1 g
Calorie
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Grassi
28.6 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
12.1 g
Carboidrati
38.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Halloween
11 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Aardappelpuree en merguez
Nessuna valutazione
Buikmannetjes
1h 30min
Borscht
50min
Batch cooking - Basisrecepten
Nessuna valutazione
Lolly's
40min
Japanse kip curry
55min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Vegan Bolognese
50min
Beef Wellington
10h 10min