Versioni compatibili
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Peppercorn Sauce
- 20 g mixed peppercorns, whole
- 10 g olive oil
- 100 g shallots, halved
- 30 g brandy
- 100 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
o ½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbled - ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
Dauphinoise Potatoes and Green Beans
- 250 g green beans, trimmed
- 6 potatoes (e.g. Charlotte, King Edward, approx. 1 kg), peeled, sliced (5 mm)
- 400 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 200 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fillet Steak
- 4 beef fillet steaks (approx. 200 g each)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice (see tip)
Green Beans and Peppercorn Sauce
- 500 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water
- 2 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil, groundnut oil)
- 250 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 lemon, juice only
- ¼ tsp coarse sea salt (opzionale)
- ½ tsp ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4511.7 kJ / 1078.3 kcal
- Proteine
- 51.1 g
- Carboidrati
- 79.6 g
- Grassi
- 60.7 g
- Grassi saturi
- 15.3 g
- Fibre
- 12.1 g
- Sodio
- 644.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Strawberries and Cream (TM6)
20 Min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Orange Dyed Eggs
55min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 Std.
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50min