Versioni compatibili
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Peppercorn Sauce
- 20 g mixed peppercorns, whole
- 10 g olive oil
- 100 g shallots, halved
- 30 g brandy
- 100 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
o ½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbled - ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
Dauphinoise Potatoes and Green Beans
- 250 g green beans, trimmed
- 6 potatoes (e.g. Charlotte, King Edward, approx. 1 kg), peeled, sliced (5 mm)
- 400 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 200 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fillet Steak
- 4 beef fillet steaks (approx. 200 g each)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice (see tip)
Green Beans and Peppercorn Sauce
- 500 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water
- 2 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil, groundnut oil)
- 250 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 lemon, juice only
- ¼ tsp coarse sea salt (opzionale)
- ½ tsp ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4511.7 kJ / 1078.3 kcal
- Proteine
- 51.1 g
- Carboidrati
- 79.6 g
- Grassi
- 60.7 g
- Grassi saturi
- 15.3 g
- Fibre
- 12.1 g
- Sodio
- 644.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Popcorn Verrines
1h 30min
Football Cake
3h 30min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 Std. 15 Min
Strawberry Milkshake
5min
Berry Foam
10min
Cappuccino Milkshake
10min
Traditional Irish Stew
2 godz. 40 min
Unicorn Head Cake
3h
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min