Versioni compatibili
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Salmon and Potatoes
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
Mushroom Cream Sauce
- 100 g shallots, halved
- 10 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g dry white wine
- 50 g double cream
- 200 g cream cheese
- 300 g fresh button mushrooms, sliced
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteine
- 45 g
- Carboidrati
- 27 g
- Grassi
- 48 g
- Grassi saturi
- 17 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 1137 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Lasagne Bolognese
1 Std. 45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Bulgur Wheat
35min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min