Dispositivi & Accessori
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
Prep. 1h 30min
Totale 2h
20 pieces
Ingredienti
Pistachio Paste
-
pistachio nuts, salted, shelled roasted, plus extra crushed for garnishing250 g
Pistachio Pastry Cream
-
granulated sugar100 g
-
cornflour60 g
-
ground turmeric1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
soya milk unsweetened500 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
vegan butter diced60 g
-
almond extract¼ tsp
Cannoli Shells
-
vegan butter diced50 g
-
large eggs2
-
sugar50 g
-
gluten-free plain white flour375 g
-
unsweetened cocoa powder2 ½ tsp
-
sweet Marsala wine50 g
-
vegetable oil, for fryingsunflower oil for frying1000 g
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
24.9 mg
Proteine
6.3 g
Calorie
2785.9 kJ /
665.8 kcal
Grassi
60.4 g
Fibre
3.4 g
Grassi saturi
8.1 g
Carboidrati
28.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Basic Black Beans
Nessuna valutazione
Focaccia
3h
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Focaccia
3h
Karpatka
10h
Red Velvet Cake
1h 20min
Crêpes Suzette
35min
Herb Butter Flatbreads
35min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6h
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Caprese Omelette
30min