Dispositivi & Accessori
Gingerbread House
Prep. 10min
Totale 1h 10min
1 Complete recipe
Ingredienti
Ginger biscuits
-
plain flour plus extra for dusting375 g
-
baking soda¼ tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter softened to room temperature85 g
-
brown sugar150 g
-
egg room temperature1
-
maple syrup120 g
Royal icing
-
caster sugar300 g
-
egg white1
-
lemon juice¼ tsp
Assembly
-
breakfast cereals (opzionale) (oatmeal squares), for decorating50 - 80 g
-
multi-coloured button-shaped chocolates (opzionale) for decorating10 - 15
-
shortbread biscuits (opzionale) for decorating3 pieces
-
mini pretzels (opzionale) for decorating6 pieces
-
dill (opzionale) for decorating1 - 3 sprigs
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 Complete recipe
Sodio
1584 mg
Proteine
69 g
Calorie
18903 kJ /
4518 kcal
Grassi
66 g
Fibre
19 g
Grassi saturi
35 g
Carboidrati
929 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Christmas with Thermomix®
14 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Steamed Chocolate Flan Cake
7 godz.
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Vanilla Cupcakes
1 godz. 10 min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 godz. 20 min
Orange Caramel Choux Puffs
1 godz. 20 min
Classic chocolate fudge
3 godz. 10 min
Buttercream icing
5 min
Pink and White Macarons
1 godz. 30 min
Salted caramel slice
2 godz. 40 min
Vanilla Syrup
40 min
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Irish Shortbread
1 godz.