Dispositivi & Accessori
Duchess casserole with vegetables
Prep. 20min
Totale 1h 15min
6 portions
Ingredienti
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid800 g
-
carrots cut in pieces (4 cm)700 g
-
green peas, fresh or frozen250 g
-
butter in pieces, plus extra for greasing30 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Béchamel
-
butter cut in pieces40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
742.5 mg
Proteine
12 g
Calorie
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Grassi
15.4 g
Fibre
8.6 g
Grassi saturi
8.6 g
Carboidrati
50.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flexitarian Favourites
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Nessuna valutazione
French Toast Waffles
30min
Mixed Herbs Rice
35min
Sicilian Prawn Salad
40min
Potato Gratin
1h 10min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Banana Bread
1h 50min
Easy apple pie
45min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
French Toast
Nessuna valutazione
Creamy pea soup
40min
Three Cheese Pasta Shells
40min