Beetroot potato patties with yoghurt dip
TM6

Beetroot potato patties with yoghurt dip

4.0 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 garlic clove
  • 40 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 1600 g water
  • 300 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 350 g beetroot, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 5 tbsp olive oil
  • 1 egg yolk
  • ¼ tsp salt
  • 3 pinches ground pepper
  • 90 - 130 g breadcrumbs, plus extra for coating

Yoghurt dip

  • 150 g yoghurt
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 tsp lime zest
  • 2 pinches salt
  • 2 pinches ground pepper
  • ½ bunch fresh parsley chopped, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
616.5 kJ / 147.4 kcal
Proteine
3.5 g
Carboidrati
13.6 g
Grassi
9 g
Grassi saturi
2 g
Fibre
1.8 g
Sodio
186.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative