Dispositivi & Accessori
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Prep. 20min
Totale 2h 10min
6 portions
Ingredienti
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed450 g
-
tamari sauce60 g
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut flakes85 g
Dumpling Filling
-
water divided1250 g
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)500 g
-
tamari sauce30 g
-
rice vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
1 ½ tsp ginger paste, to tastefresh ginger, grated (opzionale) to taste1 ½ tsp
-
agave syrup (opzionale)15 g
-
wonton wrapper, round (round)20
-
edible flowersmicrogreens
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
979.6 mg
Proteine
10.9 g
Calorie
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Grassi
10.4 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
8.2 g
Carboidrati
36.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
3Q Mooncake
1h 45min
Lemonade
5min
Golden Beet Gazpacho
Nessuna valutazione
Green Ombre Naked Cake
3h
Sautéing Shrimp
Nessuna valutazione
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Gingerbread Milkshake
5min
Cranberry and Orange Cocktail
5min
Salmorejo
30min
Orange Julius
5min
Date and Oat Drink
20min
Kimchi Tofu Soup
35min