Dispositivi & Accessori
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
Prep. 15h
Totale 1h 20min
16 portions
Ingredienti
Buns
-
water240 g
-
vegetable oil plus extra to spray40 g
-
dried instant yeast40 g
-
caster sugar40 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
-
nutmeg (see Tips)1 tsp
-
baker's flour400 g
-
sultanas150 g
-
dried currants40 g
-
dried apricots90 g
Piping
-
plain flour70 g
-
salt1 pinch
-
vegetable oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
water50 g
-
sugar50 g
-
vegan butter to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
160 mg
Proteine
5.1 g
Calorie
895.4 kJ /
214 kcal
Grassi
3.7 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
0.3 g
Carboidrati
41.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hot cross buns
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Vegetarian sausage rolls
40min
Seeded bread loaf
3h 20min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Cashew pouring cream
35min
Vegan custard
15min
Lime sour cream bundt cake
50min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Quick fruit sponge
35min
Quick almond biscuits
35min
Citrus marmalade
2h 20min
Lentil bolognese
30min