Vegetable trimming stock
TM6 TM5

Vegetable trimming stock

5.0 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 1500 g water
  • 400 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces
  • 1 onion, unpeeled, cut into halves
  • 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
  • 2 garlic cloves, unpeeled, cut into halves
  • 2 fresh bay leaves (see Tips)
  • 4 allspice berries, whole
  • 10 black peppercorns
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
  • 2 tsp sea salt, plus extra to taste

Valori nutritivi
per 1400 g
Calorie
1703.3 kJ / 407.1 kcal
Proteine
19.3 g
Carboidrati
80.6 g
Grassi
3.5 g
Grassi saturi
0.8 g
Fibre
22.6 g
Sodio
4072.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative