Dispositivi & Accessori
Gluten-free Sponge Cake
Prep. 15min
Totale 1h 10min
10 slices
Ingredienti
-
oil for greasing
-
millet (see tip)100 g
-
white short grain rice (see tip)150 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
medium eggs5
-
caster sugar200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
78.3 mg
Proteine
5.7 g
Calorie
882.4 kJ /
210.9 kcal
Grassi
3.3 g
Fibre
0.9 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
39.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Free From
76 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1h 30min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2h 5min
Red Velvet Cupcakes
1h
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Millet flour bread
2h 35min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1h
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min