Dispositivi & Accessori
Gluten-free Sacher Torte
Prep. 30min
Totale 3h 20min
10 slices
Ingredienti
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
365.4 mg
Proteine
11.6 g
Calorie
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Grassi
31 g
Fibre
8.9 g
Grassi saturi
10.5 g
Carboidrati
53 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Mocha Mousse (No Added Sugar)
1h 15min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2h 30min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min
Nut Bread
1h 20min
Chicken Liver Pate
25min
Hunters Stew (Bigos)
1h 30min
Power Muesli
25min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min