Dispositivi & Accessori
Potato bake (Thermomix® Cutter)
Prep. 25min
Totale 1h 10min
8 portions
Ingredienti
-
potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
pouring (whipping) cream500 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
nutmeg1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
357.2 mg
Proteine
8.1 g
Calorie
1604.4 kJ /
383.5 kcal
Grassi
27.3 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
16.7 g
Carboidrati
28.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
French onion dip
45 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Peach and custard cream muffins
50 Min
Tropical mocktail
10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Traditional sausage rolls
50 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Baked chicken pizzaiola
55 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
No fail mash potato
20 Min