Dispositivi & Accessori
Rosemary and eschalot gravy
Prep. 10min
Totale 30min
300 g
Ingredienti
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 300 g
Sodio
798.5 mg
Proteine
13.5 g
Calorie
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Grassi
54.9 g
Fibre
16.2 g
Grassi saturi
27.7 g
Carboidrati
88 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Garlic and herb butter
10min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Tomato relish
2h 10min
Whipped cream
15min
Custard
10min
Peppercorn sauce
20min
Traditional gravy
25min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Asian dipping sauce
25min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Diane sauce
20min
Mashed potatoes for two
30min