Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 garlic cloves
- 200 g brown onions (approx. 2 onions), cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 3 rindless bacon rashers, cut into cubes
- 1 carrot, cut into pieces (1 cm)
- 400 g tomato passata
- 20 g balsamic vinegar
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g beef mince
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 200 g black bean spaghetti (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned lentils (approx 220 g after draining), drained and rinsed
- Parmesan cheese, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2729.1 kJ / 649.8 kcal
- Proteine
- 56.5 g
- Carboidrati
- 35.8 g
- Grassi
- 27.4 g
- Grassi saturi
- 9.8 g
- Fibre
- 17.3 g
- Sodio
- 1522.5 mg
Ricette alternative
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Meatloaf
1h 20min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Brown rice salad
40 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Mushroom and kale risotto
55min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min