Dispositivi & Accessori
Placki (Thermomix® Cutter)
Prep. 35min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
floury potatoes peeled and cut intopiecesthat fit through feeder tube (see Tips)750 g
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste (optional)1 - 2
-
plain flour plus an extra 1-1.5 tbsp if needed70 g
-
eggs2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
vegetable oil to shallow fry, plus extra as needed2 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
634.7 mg
Proteine
8.9 g
Calorie
1058.9 kJ /
253.1 kcal
Grassi
2.7 g
Fibre
5.1 g
Grassi saturi
0.8 g
Carboidrati
48.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nessuna valutazione
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
French vanilla canelé
49h 5min
Aperol Spritz®
10min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Sweet Apple Dip
10min
Pineapple parcels
1h
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Power Muesli
Nessuna valutazione