Baked Cabbage Pierogis
TM6 TM5

Baked Cabbage Pierogis

4.5 (15 valutazioni )

Ingredienti

Dough

  • 200 g plain flour
  • 100 g butter, cold, cut into pieces
  • 50 g sour cream
  • 1 egg
  • ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
  • ¼ tsp salt

Cabbage stuffing

  • 500 g water
  • 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
  • 80 g onion, cut into halves
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 50 g butter, cut into pieces
  • ½ - ¾ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Making dumplings

  • 1 tbsp sour cream, to brush
  • 1 egg yolk, to brush
  • plain flour, to dust
  • caraway seeds, to sprinkle

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
357.6 kJ / 85.5 kcal
Proteine
1.5 g
Carboidrati
7.2 g
Grassi
5.8 g
Grassi saturi
3.5 g
Fibre
0.6 g
Sodio
90.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative