Dispositivi & Accessori
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Prep. 40min
Totale 1h 5min
10 pieces
Ingredienti
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 10 pieces
Sodio
2731.6 mg
Proteine
56.9 g
Calorie
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Grassi
77.6 g
Fibre
10.7 g
Grassi saturi
44.9 g
Carboidrati
165.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegetarian Cooking
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Vegetarian sausage rolls
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Apple cinnamon muffins
40min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Feta, spinach and potato frittata
1h