Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)

4.0 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g celery stalk, cut into pieces
  • 250 g carrot, cut into pieces
  • 100 g onion, cut into quarters
  • 100 g tomato, cut into quarters
  • 150 g zucchini, cut into pieces
  • 50 g fresh mushrooms, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 1 dried bay leaf
  • 10 sprigs mixed fresh herbs, leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)
  • 15 g extra virgin olive oil

Valori nutritivi
per 370 g
Calorie
1440 kJ / 344 kcal
Proteine
8 g
Carboidrati
31 g
Grassi
16 g
Grassi saturi
2 g
Fibre
19 g
Sodio
341 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative