Dispositivi & Accessori
Paaspastei
Prep. 25min
Totale 2h
8 porties
Ingredienti
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
36.5 g
Calorie
2052 kJ /
491 kcal
Grassi
31.1 g
Carboidrati
15.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Paasmenu
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nessuna valutazione
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Vegan boter
Nessuna valutazione
Chocolade babka
3h
Taart met peer en brie
1h 10min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nessuna valutazione
Oranje gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Abrikozen ketchup
Nessuna valutazione
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min