Dispositivi & Accessori
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Prep. 10min
Totale 2h 35min
6 porties
Ingredienti
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
367 mg
Proteine
6.3 g
Calorie
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Grassi
20.8 g
Fibre
4.5 g
Grassi saturi
14.5 g
Carboidrati
7.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ouders verwennen
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Salade van boerenkool en rode kool
Nessuna valutazione
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Gazpacho met kers en munt
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nessuna valutazione
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nessuna valutazione
Gegrilde kaas met champignons
Nessuna valutazione
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nessuna valutazione
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nessuna valutazione
Vegan kruimeldeeg
45min
Runderpastei met bier
1h 40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min