Dispositivi & Accessori
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Prep. 10min
Totale 20min
12 porties
Ingredienti
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
584.5 mg
Proteine
1.3 g
Calorie
543.3 kJ /
130.3 kcal
Grassi
7 g
Fibre
1.9 g
Grassi saturi
0.9 g
Carboidrati
14.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
De Friend® in de zomer
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nessuna valutazione
Gestoomde pesto broodjes
Nessuna valutazione
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nessuna valutazione
Champignon- en chocolademuffins
1h
Broccolisoep
15min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nessuna valutazione
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Groentencurry met rijst
Nessuna valutazione
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Nessuna valutazione
Wit Brood
Nessuna valutazione
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min