Dispositivi & Accessori
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Prep. 15min
Totale 20min
4 portie
Ingredienti
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
40 mg
Proteine
3.9 g
Calorie
284 kJ /
67.9 kcal
Grassi
5.1 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
0.7 g
Carboidrati
1.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cutter+
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nessuna valutazione
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nessuna valutazione
Crème brûlée op Portugese wijze
Nessuna valutazione
Napolitaanse Pizza
Nessuna valutazione
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Kurkuma schillen
Nessuna valutazione
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Express Aardbeien Dessert
5min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nessuna valutazione
Cheesecake
1h 30min