Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2452 kJ / 584 kcal
- Proteine
- 17.7 g
- Carboidrati
- 35.3 g
- Grassi
- 40 g
- Grassi saturi
- 7.9 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodio
- 426.9 mg
Ricette alternative
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Bubble and squeak soup
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Bacon and spring onion potato salad
1h 5min