Dispositivi & Accessori
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Prep. 10min
Totale 6h 10min
4 portions
Ingredienti
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 portions
Sodio
520 mg
Proteine
29 g
Calorie
3090 kJ /
739 kcal
Grassi
30 g
Fibre
9 g
Grassi saturi
19 g
Carboidrati
85 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Date and nut balls
20 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
No ratings
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Protein-packed paleo loaf
1 h 10 min
Teriyaki deli chicken
40 min
Douhua (savoury bean curd)
10 h 25 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 h
Colourful quinoa salad
40 min