Dispositivi & Accessori
Flammkuchen with dates and bacon
Prep. 20min
Totale 1h 20min
4 portions
Ingredienti
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
buttermilk150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
pitted dates100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
honey20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
bacon cut into 1 cm pieces100 g
-
rocket to garnish50 g
-
balsamic vinegar to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
971.6 mg
Proteine
14.2 g
Calorie
2417.6 kJ /
577.8 kcal
Grassi
26.4 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
10.2 g
Carboidrati
73 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza Oven
20 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Texas White Bean Salad
15min
Dutch Baby Pancake
20min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Rustic beef tarts
1h
Gnocchi tricolore
35min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Creamy pistachio pasta
40min