Dispositivi & Accessori
Kimchi mac&cheese
Prep. 15min
Totale 50min
6 porties
Ingredienti
-
Cheddar kaas in stukken gesneden250 g
-
water (zie variatie)1200 g
-
zout1 tl
-
320 g korte pasta, gedroogd, elk typedroge pasta, type macaroni (zie tip)320 g
-
olie1 tl
-
groene ui groene en witte delen, in stukken gesneden100 g
-
knoflookteentjes3
-
gehakt vlees elke soort (bv. varkensvlees, rundvlees, kip of gemengd) (zie tip)300 - 500 g
-
olie20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
bloem20 g
-
melk250 g
-
kimchi sap (zie tip)100 g
-
20 g Dijon mosterdmisopasta25 g
-
sojasaus20 g
-
bruine suiker1 el
-
kimchi in stukken gesneden150 g
-
panko paneermeel om te bestrooien4 el
-
sesamzaad (opzionale) om te bestrooien
-
lente-ui gehakt, om te bestrooien
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
1193.4 mg
Proteine
32.3 g
Calorie
2895.3 kJ /
692 kcal
Grassi
38.5 g
Fibre
3.9 g
Grassi saturi
16.8 g
Carboidrati
53.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Funky Fusion
4 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nessuna valutazione
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Temaki Sushi
Nessuna valutazione
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Cijfertaart
Nessuna valutazione
Hartige cashew roomkaas
Nessuna valutazione
Hornazo
Nessuna valutazione
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Azteca taart
1h
Omelet met gehakt
1h 10min