Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
TM6 TM5

Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)

(Nessuna valutazione)

Ingredienti

  • 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
  • 150 g carrots, peeled
  • 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
  • 10 g fresh coriander leaves
  • 2 garlic cloves
  • 175 g plain flour
  • 25 g rice flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp caster sugar (opzionale)
  • 1 tsp ground black pepper
  • 175 g water
  • 100 g fresh beansprouts
  • 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
  • 20 g sweet chilli sauce
  • 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1467.1 kJ / 350.7 kcal
Proteine
7.6 g
Carboidrati
52.5 g
Grassi
13.4 g
Grassi saturi
1.9 g
Fibre
5.1 g
Sodio
736.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative