Geräte & Zubehör
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
courgette ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder500 - 600 g
-
vegetable oil40 g
-
garlic clove1
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined250 g
-
garlic cloves2
-
spring onion cut in pieces50 g
-
dried chilli flakes to taste2 - 3 pinches
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ponzu dressing40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
brown sugar1 tsp
-
sesame seeds, white for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
652.4 mg
Protein
10.7 g
Kalorien
709.5 kJ /
169.6 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
8.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
28 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 Min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Courgetti with Bolognese Sauce
40 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 Min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 Std.
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min