Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger (see Tips)
- 3 tbsp fresh coriander leaves, stems and roots, plus extra leaves to serve
- dried chilli flakes, to taste
- 1 tsp ground turmeric
- 2 spring onions/green onions, white part only, cut into pieces
- 1 tbsp peanut butter (smooth)
- 20 g oyster sauce
- 10 g tamari sauce (see Tips)
- 10 g sesame oil
- 120 g pumpkin, deseeded and cut into pieces, peeled if preferred
- 880 g water
- 1 ½ tsp stock paste
- 500 g chicken breast, cut into strips (3 cm)
- 2 tsp Chinese five spice
- 200 g lite coconut milk
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into small pieces
- 130 g vermicelli noodles
- 1 lime, juiced, plus extra cut into cheeks to serve
- fresh red chilli, sliced, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 3734.7 kJ / 892.6 kcal
- Proteine
- 59.1 g
- Carboidrati
- 77.6 g
- Grassi
- 39.1 g
- Grassi saturi
- 13.6 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodio
- 758 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Creamy beef curry
1h 15min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Easy lamb hotpot
2hod.