Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Lamb curry
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 - 3 garlic cloves
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 1 tsp fresh ginger
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into pieces
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- 10 g fresh coriander, stalks and leaves, cut into pieces
- 40 g tomato paste
- 60 g flaked almonds, toasted
- 800 g boneless lamb leg, cut into cubes (4 cm)
- 1 tsp sea salt
- 400 g coconut milk
Cucumber couscous
- 350 g couscous
- 300 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g cucumber, cut into cubes (1 cm)
- 60 g flaked almonds, toasted
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 5 g fresh mint, leaves only, plus extra chopped, to garnish
- 30 g extra virgin olive oil
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 5380.3 kJ / 1285.9 kcal
- Proteine
- 59.3 g
- Carboidrati
- 91.2 g
- Grassi
- 71.9 g
- Grassi saturi
- 29.6 g
- Fibre
- 12.1 g
- Sodio
- 651.3 mg
Ricette alternative
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1sa 15 dk
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Shredded Lamb ragù
1h 25 min
Creamy beef curry
1sa 15 dk
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30 min
Bread bowl chicken stew
3h 45 min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 Std. 45 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Creamy chicken curry and rice
45 min