Dispositivi & Accessori
Refried Beans
Prep. 10min
Totale 4h 10min
4 portions
Ingredienti
Pinto Beans
-
dried pinto beans16 oz
-
water to soak
-
yellow onions in pieces4 oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 dried bay leafbay leaf, fresh (opzionale)1
-
vegetable stock50 oz
Refried Beans
-
white onion cut into pieces1
-
garlic clove (opzionale)1
-
vegetable oil½ oz
-
salt to taste½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
957.9 mg
Proteine
49.3 g
Calorie
3544.7 kJ /
847.2 kcal
Grassi
6.4 g
Fibre
36.5 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
148.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cinco de Mayo
14 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Texas Road Trip
19 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Nessuna valutazione
Latkes
35min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Baked Beans with Maple Syrup
31h 5min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Grated Carrot Salad
10min
Basic Quinoa
35min
Orange Marinated Olives
10min
Basic White Long Grain Rice
35min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Quick Refried Beans
20min