Dispositivi & Accessori
Garlic and Olive Conchiglie
Prep. 15min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)150 g
-
water for cooking pasta
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)120 g
-
dried conchiglie pasta dried320 g
-
fine sea salt to taste
-
white wine vinegar or to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
lemon finely grated zest only1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
898.5 mg
Proteine
15.2 g
Calorie
2372.5 kJ /
567.1 kcal
Grassi
23.4 g
Fibre
5.3 g
Grassi saturi
8.5 g
Carboidrati
74.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
5 Ingredients
70 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Smoky Paprika Rub
5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Maple-glazed Carrots
45min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min