Dispositivi & Accessori
Pasta and Chickpea Salad
Prep. 10min
Totale 25min
6 portions
Ingredienti
Salad
-
water1200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp10 g
-
fine sea salt2 tsp
-
dried pasta (e.g. penne)250 g
-
cooked chickpeas250 g
-
cherry tomatoes quartered200 g
-
watercress100 g
-
mozzarella diced (1 cm)40 g
Vinaigrette
-
fresh red chilli deseeded if desired½
-
olive oil50 g
-
lemon juice20 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
10.1 g
Calorie
1430 kJ /
342 kcal
Grassi
15.5 g
Carboidrati
40.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Mediterranean Salad
25min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
White Bean Salad
5min
Halloumi Salad
20min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Sweet Potato Curry
30min
Smoky Couscous Salad
20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Pasta with Vegetable Ragout
45min