Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
TM6

Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables

4.8 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 350 g Chinese cabbage, cut in wedges that fit through feeder
  • 200 g carrots
  • 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
  • 350 g water
  • 60 g soy dressing, homemade (see tip)
  • 450 g cauliflower florets (3 cm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 Tbsp extra virgin olive oil
  • 20 g vegetable oil
  • 200 g mangetout (opzionale)
  • cashew nuts, for serving (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1246.9 kJ / 298 kcal
Proteine
8.1 g
Carboidrati
16.9 g
Grassi
24.3 g
Grassi saturi
4.1 g
Fibre
5.5 g
Sodio
625 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative