Versioni compatibili
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Proteine
- 20 g
- Carboidrati
- 74 g
- Grassi
- 80 g
- Grassi saturi
- 40 g
- Sodio
- 1151 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cauliflower Rice
10 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Five-seed bread
1h 50min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Sweet Potato Brownies
8h 55 min.