Versioni compatibili
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Proteine
- 20 g
- Carboidrati
- 74 g
- Grassi
- 80 g
- Grassi saturi
- 40 g
- Sodio
- 1151 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50p
Gluten-free Shortcrust Pastry
35p
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Tortillas
1 Std. 30 Min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1 Std. 45 Min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 godz. 45 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1óra 10p
Courgette and Dried Fruit Scones
30p
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Kale Meat(less) Balls
30p
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.