Dispositivi & Accessori
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Prep. 10min
Totale 3h
4 porties
Ingredienti
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (opzionale) rood2 druppels
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
6.5 g
Calorie
2240 kJ /
537.8 kcal
Grassi
38.8 g
Fibre
0.2 g
Carboidrati
36.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
Kip Fricassee met Asperges
1h
Bouillabaisse
Nessuna valutazione
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nessuna valutazione
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Appelmuffins
40min
Zeevruchtennat met champagne
Nessuna valutazione
Gegratineerde coquilles
25min
Klassieke sabayon
15min
Béchamelsaus
15min