Dispositivi & Accessori
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Prep. 45min
Totale 1h 30min
4 porties
Ingredienti
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 4 porties
Sodio
5637.5 mg
Proteine
78.1 g
Calorie
10742 kJ /
2567.4 kcal
Grassi
138.9 g
Fibre
16.3 g
Grassi saturi
59.8 g
Carboidrati
223.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nessuna valutazione
Peren op Sinaasappelsiroop
Nessuna valutazione
Bietencarpaccio met Burrata
Nessuna valutazione
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Tiramisu met chocolade en chili
Nessuna valutazione
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Nessuna valutazione
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Aardbeien curryketchup
Nessuna valutazione
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Nessuna valutazione
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Sangria
10min
Béarnaisesaus
Nessuna valutazione