Dispositivi & Accessori
Zeevruchtennat met champagne
Prep. 30min
Totale 1h 5min
4 porties
Ingredienti
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
2010.3 mg
Proteine
43.3 g
Calorie
5306.5 kJ /
1275 kcal
Grassi
3.3 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
57.3 g
Carboidrati
65.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nessuna valutazione
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nessuna valutazione
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nessuna valutazione
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nessuna valutazione
Zeevruchtensoep
30min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Popcorn-ijs
Nessuna valutazione
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min